åsa lagkassör

Kozing gör hanteringen av lagets ekonomi tillgänglig, smidig och motiverande!

Som webentreprenör arbetar jag med att designa affärssystem och jag tyckte att det borde gå att ta fram ett system som underlättade för idrottsföräldrar och för föreningar. Mitt mål var att utforma ett ekonomiskt system baserat på hörnstenarna trygghet, transparens och idrottsglädje.

Resultatet är Kozing. En webbaserad tjänst, designad för att fungera som lagkassörens bästa vän. Det ger alla inblandade full insyn i ekonomin och frihet att dela glädjen i idrotten tillsammans med barnen.

/Idrottsmorsan och entreprenören Åsa

AsaoEmelie

"Ända sedan mina barn var små har jag som förälder satsat mycket tid och resurser på deras idrottande. Det är roligt att se barnen utmana sig själva och utvecklas, även om de numera snart är vuxna.

Mindre roligt har varit kostnaderna runt lagets verksamhet. Och att man inte har koll på sin egen ekonomi. Väldigt sällan får man en rapportering eller ekonomisk översikt. När det plötsligt dimper ner ett mejl om att betala in en stor summa pengar. Ja, då blir det som en chock, som känns som ett slag i ansiktet!

Jag tog på mig rollen som lagkassör eftersom jag tänkte att det borde gå att få till det hela bättre. Det var då jag verkligen förstod hur stökigt och arbetsamt det kan vara att ha rollen som lagkassör. Det fanns inget riktigt bra och lättskött system som underlättade arbetet.

Och så har vi alla dessa säljdriver som jag, i min roll av kassör, också förväntas hålla i. Samla ihop beställningar, ta hem varor, dela ut dem och sedan samla in pengar för det som sålts… Det blev väldigt rörigt.

Det behövdes en bättre lösning. Därför utvecklade jag Kozing som gör idrotten rolig för alla!"

Vi hjälper er att komma igång!

Läs intervjun med Åsa där hon berättar mer om hur hon tänkte med Kozing.

Artikel

"Lagkassan blir enklare med Kozing, det underlättar för idrottsföräldrar!"

Läs artikeln från Starta & Driva företag här